QUE PENSEN ELS NENS DE L’ANGLÈS?

Hem entrevistat a quatre nens/es de 5è, a veure què en pensen de l’Anglès que fem a l’escola. Dues persones van dir que els hi agradava perquè  si vas algun país els serviria.

Un altre ha dit que no li agrada  perquè sona “raro” van respondre això. Dos nens m’han dit que serveix per entendre l’altre gent i per si vas a alguna botiga. Un altre m’ha dit que serveix  per anar per la vida i l’últim m’ha dit que serveix per entendre a gent.

Amb tot el que m’han dit , a la majoria li agrada l’anglès. I a la majoria creu que serveix per entendre a las altres persones de diferents països. Però en canvi a una altre persona no li agradava perquè “sona raro”.

Per mi l’anglès em serveix per entendrem amb altres persones de altres països perquè amb l’anglès pots anar a tots els països.

Autor: Pol Pérez Serra