Xerrada de Portes obertes curs 2020-2021

Les portes obertes d’enguany les realitzarem en format presencial a la sala de moviment del petit Xoriguer (C/dels Casals). Us estarem esperant amb ganes de compartir amb vosaltres el projecte de la nostra escola. Podeu reservar cita a: CITA PRÈVIA

Abans de la jornada de portes obertes, us animem a mirar el vídeo de l’escola que trobareu a l’inici de la pàgina principal de la web… on us podreu endinsar una mica en el nostre projecte i veure els nostres espais. També podeu consultar els documents de centre que trobareu dins de la pestanya El Xoriguer.

Farem quatre xerrades, per tal que pugueu apuntar-vos a aquella que millor us convingui. Les dates són:

-Dimecres 10 de març a les 17h i fins a les 18:15h.   –Dimecres 10 de març a les 18:30h i fins a les 19:45h.

-Dissabte 13 de març a les 10h i fins a les 11:15h.      –Dissabte 13 de març  a les 11:30h i fins a les 12:45h.

 

Seguirem totes les mesures sanitàries indicades pel Departament d’educació i el PROCICAT:

– Tothom ha de venir amb mascareta.                            – Es prendrà la temperatura a l’entrada.

– No es visitarà cap espai de l’escola.                              – Es garantitzarà la distància de seguretat i ventilació adequada.

– Neteja de l’espai un cop acabada la xerrada.             – Un aforament màxim de 10 persones. Més tres persones de l’equip docent.

Les preinscripcions pel curs 2021-2022 seran del 15 al 24 de març. Per a més informació, podeu consultar la web del Departament d’Educació on hi ha tota la informació actualitzada.