El feminisme

Hola soc la Maria Casellas Molera, el 2n trimestre vaig fer un treball de poesia visual i vaig fer el feminisme, a través de això he pensat que podria fer unes entrevistes a 2 persones de cada classe 1 nen i 1 nena a veure que en pensen del feminisme i quina opinió en tenen.

 

He fet les entrevistes a cada nen i nena de cada classe i les preguntes que he fet han sigut: Creus que hi ha d’haver igualtat? Has sentit mai que parlen del masclisme? Quines coses has sentit? Creus que hi han coses de nens i de nenes? Com què?

 

Després d’haver vist totes les respostes de més grans a més petits i nenes i nens he vist que els homes pensen que esta mal fet i que hi ha d’haver igualtat i les dones pensen que és injustícia per elles. Gairebé tothom valora que hi ha d’haver igualtat. Alguns en aquestes entrevistes m’han explicat que han sentit algú de la seva classe o a algun altre lloc dir la frase de: això és de nenes o això és de nens o per exemple una nena estava enfadada perquè diuen que el futbol és de nens i no és veritat i hi ha gent que li ha dit que ella no podía jugar a fútbol perquè era nena ….

 

En conclusió, tothom té molt clar que hi ha d’haver igualtat però encara falta molta feina per fer.

 

Maria Casellas Molera 6è