COMISIÓ DE L’HORT

              Comisió d’hort

Hola sóc l’Alba una alumne de cicle superior i tambe soc delegada de l’hort. En aquest article us explicare que vol dir ser delegada de l’hort. 
Doncs a fora tenim un petit hort i una petita bassa on hi han insectes de aigua dolça, i delegada de l’hort es una persona de cada cicle des de 1r fins a 6è que ens encarreguem de anar una o dos vegades a la setmana a veure com han crescut les faves, enciams, bledes etc… i també observem els insectes que han vingut dèpen l’estació de l’any etc…  Hem hagut de cambiar la lona de la bassa perquè hi havia nens i nenes que hi entraven i trancavan la lona. Vam posar cartells els de comissió de l’hort i de moment que nosaltres veiem ningú entra.
A mi personalment m’agrada molt ser delegada de l’hort per que observem coses que han passat a la bassa i m’agrada molt. El dia 11 de Maig vam anar a l’hort per agafar bledes que havien crescut i el dia 12 de Maig la Cira la cuinera del petit Xoriguer ens va preparar un testet.
Ens va preparar uns canelons pero en comptes de ser de carn per dintre tenien bledes i a mi em va agradar bastant.
Amb els de comissió de l’hort vam veure que hi havia pugó a les faves(el pugó es un insecte que es molt petit i es menja tot lo que plantem en l’hort) 
pero per sort nosaltres sabíem la solució perquè no se’ns menjes les faves, la solució era el puri d’ortigues. I va funciona bastant bé perquè ara no hi ha pugó.
En el hort en un racó també hi han tres hotels d’insectes jo he vist arañes, cucs de seda que despres s’han convertit en papallones molt boniques etc…
Espero que us hagi agradat adeu.