Dia a dia

Les nostres primeres colònies en anglès

Published on 09/11/2018 under Infantil

El 24 d’octubre vam anar marxar tots i totes amb autobús de colònies. El poble es deia Vilanova de Sau i la  casa es deia Les Tallades.

Les colònies eren en anglès, però una noia o noi ens ho traduïa en català per entendre-ho més bé. Nosaltres també havíem de parlar en anglès i si alguna cosa no la sabíem dir la podíem dir en català. Això ens va ajudar a aprendre molt més anglès i ara en sabem més.

Vam arribar i ens vam ajuntar cicle mitjà i cicle superior. Vam fer 5 grups de 17 nens i nenes. Després vam pujar a les habitacions, que eren de 16,18 i 20 persones, vam deixar les maletes i vam anar amb els nostres monitors, que es deien Marc, Marta, Sara, Lara i Mar.

Els bandolers ens feien entrenaments per convertir-nos en bandits, i ens van fer activitats per ser bons bandolers. Ens va costar molt però ho vam aconseguir.

Les activitats que vam fer relacionades amb els bandits van ser molt divertides. Vam fer tir amb arc, vam fer cabanyes i lliteres per sobreviure al bosc, vam anar d’excursió al pantà i vam fer un cursa d’orientació. Vam anar al “parc d’aventures”, que és com un parc que hi ha tirolines i un circuit per els arbres. A la nit vam fer jocs de nit. vam jugar a passar el macarró i al castell per últim vam fer una gimcana.

A les 9h esmorzàvem, a la 1:30h dinàvem i a les 8h sopàvem. Fèiem parelles per parar la taula i per recollir. Per esmorzar hi havia llet amb colacao i pa amb embotit. Per dinar i sopar vam menjar espaguetis, mandonguilles, macarrons…

En resum les colònies van agradar a tots i totes, van ser molt divertides. Hi havia moltes activitats i ens van agradar molt.

 

Text elaborat cooperativament entre els alumnes de Cicle Mitjà

 

Us deixem, també, algunes frases que van dir els nens i nenes de Cicle Mitjà en valorar les colònies:

“Vam aprendre moltes coses sobre el pantà de Sau” Marc Muñoz

“Vam aprendre bastant anglès” Lola Jiménez

“Els monitors eren molt amables” Èric Hernández

“El joc d’orientació va ser molt guai i a més a més vam aprendre a orientar-nos!” Aleix Agudo, Eloi Molist i Iu Randos

“El millor va ser el joc de la bandera!” Iu Randos

“Vam descobrir el poc vietnamita” Jan Ibáñez i Bruna Padrós

Tagged: , , ,

1 Comment

  1. Mònica Bertran Coma

    És molt bonica la crònica de les colònies, han sigut molt bonics els comentaris que han fet els nens i les nenes,i m’ha agradat molt la redacció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *