Dia a dia

AMPA: 3a Calçotada de l’escola

Published on 06/04/2014 under Ampa

Com ja és tradició, el diumenge 30 de març vam celebrar la 3a calçotada de l’escola. Tot va començar com una broma ara fa tres anys, quan l’escola començava i amb ella el projecte de l’hort. Pares i mares vam reservar una renglera per calçots i d’aquí va sortir la idea de menjar-nos-els tots junts.

Aquest any, però, el temps no ens va acompanyar, pluja, pluja i més pluja -molt esperada, això si-. Després molt dubtar vam decidir fer-la igualment però al Pavelló vell. I mans a l’obra, uns pares van tallar el carrer, altres van fer foc, altres van muntar un tendal, uns van coure els calçots i el Joan i la Mari de Guixot de 8 ens van portar els seus jocs que van ser la delícia dels infants, i de molts adults.

Tampoc va faltar-hi el ja també tradicional self-service de postres, tots boníssims, sobretaula, gresca i xerinol·la. El temps, però, va provocar algunes baixes, fet que lamentem, però la incertesa del temps ens va fer improsivar una solució immediata.

Gràcies doncs, a tots per fer-la possible un any més, gràcies a Guixot de 8, a les mestres i a l’Ajuntament que ens va facilitar local, bidons, contenidors i valles.

Fins a la propera festa i bona primavera!

Tagged: ,

0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *